Katers

Jari is  geboren op  7 november 2016 en is vanuit Rusland in 2017 naar Nederland gekomen als aanwinst voor mijn cattery.

  

Hier in Nederland  heeft hij al snel zijn Kampioenstitel behaald en is op diverse shows uitgeroepen voor  ‘Best in variëteit’ (BIV)  en  een voordracht voor ‘Best in Show’ (BIS).

Wat een feest!

 

 

Ik ben heel blij met Jari. Hij is een hele fijne, rustige, lieve kater die er ook nog heel sjiek uitziet!

Veel tijd ben ik kwijt aan het knuffelen van deze topper.

Vito: onze eerste Blauwe Rus kater die we ook vanuit het buitenland in onze cattery hebben mogen verwelkomen. Hij  presenteert zich als een rustige, integere kater die alles heel kalm in zich opneemt.  Een vriendelijke kater die een allemansvriend is! Ook Vito heeft in zijn afstamming vele Internationaal Kampioenen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goofy: is onze jongste telg in de Heilige Birmaan katerfamilie die voornamelijk uit eigen, oorspronkelijke lijnen komt. Hij presenteert zich als een zeer lieve, speelse Lilac Point kater die het met iedereen goed kan vinden.

 

Biko: onze eerste Seal Point kater uit de lijn van Chelsea. In de vader- als moederlijn zijn veel Internationaal Kampioenen. Zelf is Biko ook  Groot Internationaal Kampioen. Hij heeft een zachtaardig karakter en perfecte aftekening

Wayne: Is de eigenzinnige Lilac Point kater uit het geheel. Hij weet precies wat hij wel- of niet leuk vindt! En laat dat dan ook goed merken…  Inmiddels is deze rakker ook Groot Internationaal Kampioen en kan het goed vinden met de andere katers.