Kittens Heilige Birmaan

Als hobby fokker heb ik af en toe heb ik een nestje met kittens. De kittens groeien  op in huiselijke sfeer en mogen als ze 13 weken oud zijn het nest verlaten. Ze zijn dan door de dierenarts 2x gecontroleerd, 2x ingeënt, volledig ontwormd en gechipt. De ouders zijn uiteraard ook getest en geënt.

Op 15 oktober heeft onze Roos twee prachtige kittens gekregen.  Als een trotse diva waakt ze over haar kittens en ze komen niets tekort! Wayne, die zijn titel Groot Internationaal Kampioen met verve vertegenwoordigd, is uiteraard  trotse vader van dit tweetal. Het zijn twee katertjes in de kleuren Seal Point en Blue Point.

De foto’s  spreken voor zich…

 

                          

Roos
Wayne

Heeft u interesse in één van deze prachtige boefjes dan hoor ik dit graag van u. De katertjes worden verkocht als gezelschapsdier en zijn niet bestemd voor de fok.

 

Op 28 oktober 2018 is onze Jade bevallen van drie prachtige kittens.  Eén katertje en twee poesjes, en Biko is de trotse vader!

Ook deze foto’s spreken voor zich:

  Inmiddels hebben de kittens al  hun weg    gevonden naar nieuwe baasjes die heel   blij zijn met hun nieuw aanwinst en ze  komen dan ook niets tekort!