kittens Blauwe Rus

Als hobby fokker heb ik af en toe heb ik een nestje met kittens. De kittens groeien  op in huiselijke sfeer en mogen als ze 13 a 15  weken oud zijn het nest verlaten. Ze zijn dan door de dierenarts 2x gecontroleerd, 2x ingeënt, volledig ontwormd en gechipt. De ouders zijn uiteraard uitgebreid DNA getest en geënt. 

Ze beschikken over een keurige stamboom, waarbij zowel in de vader- als moederlijn sprake is van kampioenen (ook Internationaal).  Er is ook veel aandacht besteed aan het introduceren van een nieuwe vaderlijn  door de kater uit Rusland te laten overkomen. 

2021

Dunja is  03-06-2021 trotse moeder geworden van vier prachtige kittens.  Het zijn drie poesjes en één katertje. Ze laat zich zien als een prima moedertje! Ze verzorgd haar kittens tot in de puntjes en komen niets te kort! 

Op dit moment is er nog één poesje beschikbaar. Het is de dondersteen van het nest en laat zich niet kisten tussen alle andere poezen en de hond! Een levenslustig rakkertje die de hele dag kan spelen en tussendoor lekker uitrust bij je op schoot. Een echter lieverd!