kittens Blauwe Rus

Als hobby fokker heb ik af en toe heb ik een nestje met kittens. De kittens groeien  op in huiselijke sfeer en mogen als ze 13 weken oud zijn het nest verlaten. Ze zijn dan door de dierenarts 2x gecontroleerd, 2x ingeënt, volledig ontwormd en gechipt. De ouders zijn uiteraard ook getest en geënt.

Ze beschikken over een keurige stamboom, waarbij zowel in de vader- als moederlijn sprake is van kampioenen.  Er is ook veel aandacht besteed aan het introduceren van een nieuwe vaderlijn  door de kater uit Rusland te laten overkomen. Het resultaat is er dan ook naar: drie prachtige katers!

2018

Op 7 augustus 2018 is onze poes Fajah een trotse moeder geworden van drie stoere knapen! 

 

Inmiddels hebben ze allemaal een nieuwe, trotse eigenaar gevonden.  Wij wensen hun heel veel plezier met deze ‘boefjes’….

2019

Op 9 juni 2019 heeft onze ‘Ziva’ vijf prachtige kittens gekregen.  Onze Kampioen Jari is de trotse vader van dit stel.  

Het is voor haar het eerste nestje en ze laat zich al direct van haar beste kant zien. Een voorbeeldige moeder die voor haar kittens zorgt en ze ook met trots wil laten zien aan iedereen die komt kijken!

.

 

De boefjes liggen lekker in het zonnetje!

 

 

 

 

 

 

 

Dit plaatje van een poes is de laatste uit het nest en niet de minste! Zoekt u een poes met een geheel eigen karakter, vrolijk, speels maar een een echte rakker dan kan onze Bonnie uw bestaan verrijken!!

 Bonnie mag verhuizen..

 

Op 19 augustus 2019 heeft onze Fajah ons verrast met zes prachtige kittens!   Drie poezen en drie katertjes. Onze Vito is de trotse vader.