poezen

Joyce is op haar manier aanwezig maar houdt van haar eigen wereldje waarin ze haar gang kan gaan.  Ze is een zeer zachtaardige poes die onze harten gestolen heeft, inmiddels gesteriliseerd is en van haar pensioen geniet.

Roos komt uit de lijn van cattery Zoraida en met Biko als vader. Ze is een trotse, sjieke Seal Point prima donna die heel graag bij je komt zitten geniet van je gezelschap! Qua aftekening is ze perfect.  Ze heeft al een aantal nestjes gehad en toont zich dan een prima moeder! Ook kan ze zonder meer op de ‘catwalk’ want ze laat zich graag van de mooie kant zien!!

 

Jade is inmiddels onze ‘grande dame’ die het fijn vindt om de boel soms eens lekker op te fleuren. Oftewel: ‘never a dull moment’ Jade is een Lilac Point poes die ook al diverse leuke nestjes heeft gehad.  Op de shows heeft ze het ook prima  gedaan en ze heeft haar kampioenscertificaat dan ook in no time behaald.

 

Als je over een lieve, zachtaardige, poes spreekt, dan is onze Jasmijn het wel! Ze is de benjamin van de club en Blue Point qua kleur en goed van type. Een allemansvriend die goed met de andere poezen en katers.

                   
                                                                                                             

Ziva is een lieve poes die echter niet van de suffe momenten is. Ze zoekt het vertier op bij de andere en als deze geen zin hebben dan zorgt ze ervoor dat ze zin maken!  Oftewel: een lekkere rakker! Een gouden hartje  waar we veel vertrouwen in hebben.

                       

 

Fajah is onze parel van de cattery.  Zoals u op de site kunt zien heeft ze (met kater Jari) haar eerste nestje gekregen en heeft ze drie prachtige katertjes gekregen.  De foto spreekt dan ook voor zich!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 17 maart 2019 heeft Fajah haar Kampioenschap behaald op de Limbracat show in Vlodrop. Daarnaast heeft ze ook een nominatie gekregen voor Best in Show!  En of ’t niet op kan heeft ze ook de kringcompetitie gewonnen voor beste eigen fok. We zijn allemaal apetrots op onze kanjer!