poezen

Heilige Birmaan

Roos komt uit de lijn van cattery Zoraida en met Biko als vader. Ze is een trotse, sjieke Seal Point prima donna die heel graag bij je komt zitten geniet van je gezelschap! Qua aftekening is ze perfect.  Ook kan ze zonder meer op de ‘catwalk’ want ze laat zich graag van de mooie kant zien!!

Belle is de jongste telg uit de Birmanenfamilie. En niet de minste! Ze flirt met alle poezen en zorgt altijd voor de nodige gezellige reuring binnen de cattery! Inmiddels heeft ze al haar kampioenschap behaalt en is ook voorgedragen voor Best in show! Al met al weet ze zich al behoorlijk in de kijker te spelen! Ze is Blue Point van kleur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je over een lieve, zachtaardige, poes spreekt, dan is onze Jasmijn het wel! Ze is Blue Point qua kleur en goed van type. Een allemansvriend die goed met de andere poezen en katers.

                  
                                                                                                             

Blauwe Rus

Ziva is een lieve poes die echter niet van de suffe momenten is. Ze zoekt het vertier op bij de andere en als deze geen zin hebben dan zorgt ze ervoor dat ze zin maken!  Oftewel: een lekkere rakker! Een gouden hartje  waar we veel vertrouwen in hebben.

                       

Ziva is al hard op weg om Kampioen te worden en is op haar eerste show al uitgeroepen tot  ‘Best in Varieteit’ ! De keurmeesters waren erg gecharmeerd van haar.

Fajah is onze parel van de cattery.  De foto spreekt dan ook voor zich!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 17 maart 2019 heeft Fajah haar Kampioenschap behaald op de Limbracat show in Vlodrop. Daarnaast heeft ze ook een nominatie gekregen voor Best in Show!  En of ’t niet op kan heeft ze ook de kringcompetitie gewonnen voor beste eigen fok. We zijn allemaal apetrots op onze kanjer!

Dunja is de jongste Rus uit de familie. Ze is de gangmaker van alle poezen en houdt ervan om de boel flink op stelten te zetten. Het is gedaan met de rust bij de Russen. Alle poezen zijn dan ook blij als Dunja even een tukkie doet want dan kunnen zij ook even tot rust komen…